SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022

Cikkszám: SSPUREFIT
Rendelhetőség: Raktáron

129 990 Ft
Darabszám
x
SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022
SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022SmoothSkin PURE FIT 2021, Prémium kategóriás IPL, FDA minősítés, Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék/ legjobb szőrtelenítő gép dij 2022

Részletek

Korlátlan villanás, hipergyors villantások (60-130 villantás/perc), 3 üzemmód, intelligens bőrérzékelővel, 10 energiafokozat, automata villantás erősség, érzékeny bőr funkcióval és precíziós fejjel, igazi prémium kategóriás anyagok felhasználásával egy igazi extravagáns készülék lett a legújabb SmoothSkin PURE Fit, a cég új 2021-es modellje, ami már megkapta az FDA orvosi minősítést is!

A SmoothSkin eltér a többi IPL szőrtelenítő gép gyártótól, mivel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer engedélyeztetési Hivatal (FDA) bevizsgálásával és engedélyével rendelkező IPL technológiát használ készülékeiben. Ez a minősítés az egyik legjelentősebb a világon, hiszen a mindenre kiható tesztek sokaságából álló vizsgálat nem csak egyszer történik meg, hanem ad- hoc jelleggel a termék életútjában is bármikor előfordulhat. Így biztos lehet abban, hogy magas mínőségű és hatékonyságú terméket vásárol.

Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket.
Ismerje meg a SmoothSkin Pure Fit IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!

UPDATE!
A SmoothSkin PURE FIT modellje megnyerte kategóriájában az idei Best beauty & Grooming Tools díjátadón 2022 legjobb szőrtelenítő gép díját! Köszönjük a bizalmat!


A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkának*:
Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.
A legerősebb IPL szőrtelenítő készülék a piacon***.
A nők 96%-a ajánlaná a SmoothSkin Pure készüléket annak, aki szeretné csökkenteni a nem kívánatos szőrzetét****.
Egyedüli FDA minősített technológia a legmagasabb hatékonyságért.

*: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről
**: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket
***: a vezető versenytársakhoz viszonyítva
****: egy erkölcsileg elfogadott klinikai tanulmány alapján


A SmoothSkin korábbi IPL modelljei már számos díjat, elismerést szereztek az utóbbi években, de a kemény munka nem állt meg. Minden, amit létrehoznak a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhető, napjaink leginnovatívabb IPL technológiáját alkalmazzák nem véletlenül, hiszen a márka fő célja, hogy ők készítsék a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban.

A készülék megalkotója, az angol Cyden Limited*, aki elsőként vett részt a profi fény alapú kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében, gyártásában és elterjedésében. A cég nevéhez fűződik a forradalmi iPULSE technológia is, amely alapjaiban változtatta meg a szőrtelenítési kezelések fogalmát.

A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyénileg szabályozható villanáserősséggel (általában 1-5-ig) rendelkezik. Vagyis magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk, szerintünk mi a megfelelő számunkra. Ez sokszor nehézkes, egy idő után pedig már bosszantó, hogy mindig meg kell szakítani a kezelést, hogy egy újabb intenzitást válasszunk ki.

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni (legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt (arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állítanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés, akár meg is éghet a bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem lesz elég hatékony!
Szerencsére a SmoothSkin Pure Fit-tel nem lesz ilyen probléma és az intelligens bőrérzékelő rendszer által gördülékenyen tudjuk elvégezni a kezeléseket pillanatok alatt, a precíziós fejnek köszönhetően a kisebb (pld újjak), érzékenyebb területeken is!

A SmoothSkin PURE Fit videó:Amiben a SmoothSkin Pure Fit más:
A beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak és a 10 fokozatnak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.


Így személyre szabott kezeléssorozatot végezhetünk el (akár a kezelő a kozmetikában), mely esetében soha nem volt még ennél hatékonyabb a szőrtelenítési eljárás!

Ezzel szó szerint a SmoothSkin Pure Fit készüléke verhetetlen a kezelések eredményességében!

A SmoothSkin Pure Fit IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL:

A készülék automata tovább fejlesztett bőr - bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár a sötétebb, nap barnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.

Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle" mód is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.

A SmoothSkin Pure Fit készülék, korlátlan villantásra képes, mely azt jelenti, hogy nem kell benne soha villanófejet/ lámpát cserélni.

Egyedülálló technológiája a „Detect" és "SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”

A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónust megvizsgálva, mindig az Ön számára legideálisabb erősséggel villantja a készülék, így biztosak lehetünk abban, hogy maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.
Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.

A készülék technológiájának köszönhetően a legtöbb bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem, ezen kívül nagyon világos szőrzeten sem alkalmazható.
A SmoothSkin Pure Fit forradalmi készülék legfontosabb jellemzői:
• korlátlan villanásszám
• 10 erősségi fokozat
• továbbfejlesztett bőrérzékelő szenzor
• precíziós fej a kisebb területek kezeléséhez (arc/hónalj/bikinivonal)
• 2 féle kezelési mód: stamp (nyom és villant) és glide (gomb lenyomásával folyamatos villantások)
• 3 féle üzemmód: intenzív (makacs területekre, lehető legnagyobb hatékonysággal villant), gyengéd (érzékeny területekre) és gyors (nagyobb felületek gyors kezeléséhez, ill. az utókezeléshez)
• fájdalommentes kezelések egy egyedülálló, innovatív készülékkel
• használatával csökkennek a pigment foltok
• hipergyors, akár 130 villanás/perc
• szinte minden bőrtípus kezelhető vele
fenntarthatóság érdekében 100%-ban újrahasznosított anyagok és csomagolás használata!
• 2 év vevőbarát kényelmi cseregaranciával


A SmoothSkin Pure Fit intelligens IPL hipergyors, hatékony és erős:
SmoothSkin Pure Fit a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a percenkénti villanásszáma elérheti a 130-at, ami már vetekszik néhány profi kozmetikai IPL géppel. Gyakorlatban a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével néhány perc alatt végezhetünk!

Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint!

A gép használatához semmilyen védőfelszerelésre, vezető gélre nincs szükség. A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával viheti, akár nyaralások, utazások alkalmával is.

Teste szinte bármely pontján használható, az arctól kezdve egészen a lábujjakig, az újonnan kifejlesztett precíziós fejjel a kisebb területek kezelése még egyszerűbbé és hatékonyabbá vált!A Smoothskin Pure Fit készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, háton, hason, mellkasok és az intim területeken is. Részletes információt használati útmutatónkban talál, mely online is letölthető.

Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusodhoz legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Nyugodtan rábízhatja magát a készülékre, mert ez a funkció az egész testen működik!

Stamp és Glide kezelési módszerek:
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és a nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.

Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrre, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hát, mellkas.

Stamp üzemmód: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy a bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készülékre a precíziós fejet, majd a bőrre helyezett készüléken nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.


Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz:
Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.

A SmoothSkin Pure Fit IPL egyszerű használata:
• Használat előtt borotválja le a kezelni kívánt területet (minden látható szőrszálat a kezelés előtt kb. 24 órával távolítsa el). A bőr felszínén maradt szőrszálak károsíthatják a készülék elejét, és káros reakciókat okozhatnak.
• Tisztítsa és szárítsa meg a területet.
• Kapcsolja be a készüléket. Az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót.
• Intelligens bőrérzékelő, érzékelés és beállítás: A SmoothSkin Pure Fit két egyedülálló, kifinomult bőr tónusérzékelővel rendelkezik, amelyek a kezelőablak két oldalán helyezkednek el. A kezelés során az érzékelők folyamatosan aktívak, a megfelelő bőrszínt keresik.
• Ha a két bőrtónus érzékelő NEM érzékel érvényes bőrszínt, akkor a készülék nem fog villantani. A készülék csak akkor érzékeli a megfelelő bőrtónust, ha mindkét bőr tónusérzékelőt (a kezelőablak mindkét oldalát) a bőrre nyomják.

A kezelés:
Nyomja a készüléket a kezelendő területhez. Győződjön meg róla, hogy az érvényes bőrtónus látható a teljesítménykijelzőn (POWER BAR).
Nyomja meg az aktiváló gombot. A készülék villan, és melegséget fog érezni. A villanási fény narancssárga/vörös színű. Ez normális, nem kell aggódnia.
Helyezze át a készüléket a következő kezelendő területre, és így haladjon tovább.
Győződjön meg róla, hogy a teljes területet kezelte, de ne kezelje ugyanazt a területet kétszer (átfedéses villantással).

A klinikai tesztelés során résztvevő hölgyek többsége (50-ből 48) ajánlaná a SmoothSkin Pure Fit készüléket az ismerősének és a felhasználók 94%-a számolt be látható, tartós szőrzetcsökkenésről.


SmoothSkin Pure Fit kezelési üzemmódok:
Az Intenzív üzemmód bekapcsolásával a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. Természetesen itt is minden egyes villanás leadása előtt érzékeli a bőrszenzor a biztonságosan megengedett maximális teljesítmény leadását. A makacs területek kezeléséhez ajánlott az Intenzív üzemmód, ahol erősebben és sűrűbben nőnek a szőrszálak (pl. hónalj, bikini vonal).

A Gentle, azaz a Gyengéd üzemmódot akkor javasoljuk, ha az Intenzív üzemmódot túl fájdalmasnak érzi. A Gyengéd üzemmódban a teljesítmény alacsonyabb, vagyis az intenzitási szint csökken.

A Gyors üzemmód a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb), ahol ritkábban nőnek a szőrszálak, vagy ahol gyorsan szeretné elvégezni a kezelést. Illetve, utókezelésnél is ebben az üzemmódban javasolt használni a készüléket (amikor már letelt a 12 hetes kezdeti időszak).

A készülék bekapcsolását követően az alapértelmezett üzemmód az Intenzív üzemmód. Az üzemmód megváltoztatása a fő be/kikapcsoló gomb alatt található üzemmód gomb megnyomásával lehetséges.

A három üzemmódon felül lehet még választani a Glide és a Stamp mód közül is. A Glide módban automatikusan villant a készülék, ha megfelelően érintkezik a kezelőfej a bőrrel. Ez a mód a nagyobb felületek kezelésére javasolt, hiszen így még a láb vagy a kar kezelése is pár perc alatt elvégezhető. A Stamp módban pedig a gomb megnyomásával egy villanás történik. A Stamp mód kisebb felületek kezelésére alkalmas, mint pl. az arc, hónalj, bikini vonal.

Környezetvédelem:
A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.Garancia:
A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.

A doboz tartalma:
1 db SmoothSkin Pure Fit készülék
1 db precíziós fej
1 db adapter
1 db rövid román nyelvű használati útmutató


© Cyden Limited © SmoothSkin Pure Fit 2021
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Bezár