SmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gép

Cikkszám: SSBARE+
Rendelhetőség: Nincs raktáron

69 990 Ft
SmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gép
SmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gépSmoothSkin Bare+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gép

Részletek

A többszörös díjnyertes SmoothSkin BARE 2019-es továbbfejlesztett készüléke a BARE+! KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, 30%-al megemelt hatékonyság, Erős 15-18J, DUPLA bőrszenzorok, megújult külső, mindezt elegáns csomagolásban a dél-walesi Cyden Limitedtől!

UPDATE! A 2019-es Pure Beauty Awards díjátadón a BARE+ megkapta a "legjobban ajánlott kategória" elismerő díjat a készülék technikai fejlesztéséért. Így biztosak lehetünk abban, hogy a világpiac leginnovatívabb gyártójának IPL gépét vásároljuk meg, ha a SmoothSkin BARE+ gépet választjuk.

Most érkezett a hír, hogy a SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkának*:
Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.
Átlagosan 73%-al kevesebb szőr***.
Egyszerű: Egy érintéses működés a Stamp üzemmóddal kis területek kezeléséhez vagy Glide üzemmód a nagyobb területekhez.
FDA minősített.
A leggyorsabb IPL termék a piacon****.
*: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről
**: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket
***: 12 hét után a lábakon
****: a saját árkategóriájában (<74.000 Ft)

Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés?
SmoothSkin Bare+ készülékkel igen!

A készülék jelenleg a világ leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!

A Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal is rendelkező gépét, a SmoothSkin BARE-t.
A BARE+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.

A SmoothSkin Bare+ továbbra is a legek készüléke, továbbfejlesztett technológiájával méltán öregbíti a világpiacon a legendás, angol CyDen Limited* (iPULSE IPL gépek feltalálója) hírnevét.

A SmoothSkin IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítják meg a világ országait, hatalmas siker Európán kívül is: Japán, Ausztrália, Dél-Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, Irak, Irán, Chile, India, USA stb.

*A terméket az angliai Dél-Walesben gyártják, a világhírű japán cég a SONY laboratóriumában. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a "rólunk" menüpontban talál.

A CyDen Limited által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a kiemelt felszereltségű kozmetikai szalonokban.
Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett.

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:

A SmoothSkin Bare+ rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.

Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése mint például a lábszár, comb, bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

Korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán!

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.

A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék.

Kétféle kezelési mód közül választhat:
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.

Glide, vagyis csúsztatott villanófényes szőrtelenítés

Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Stamp, vagy koncentrált kezelések

Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.

Hogyan használjuk a BARE+ IPL gépet hunsub:

 

A SmoothSkin Bare+ készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos:

A SmoothSkin Bare+ -nál egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.
Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt.

Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális:

A legérzékenyebb területektől kezdve egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.

 

Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják:

A SmoothSkin Bare+ úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.
Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben a gép hatékonysága maradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő kezelésekre is, kellő óvatossággal.
FIGYELEM! A fejlett bőrérzékelők nem engedik a villantásokat, ha nem megfelelően biztonságos a készülék működése (pl. nyár végén nagyon barna bőr esetén, tetoválásokon stb.).

A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.

 

Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos:

SmoothSkin Bare+ készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare+ használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 91%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare+ készüléket másoknak is.


Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:

• használata fájdalommentes
• biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
• tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
• szinte bármely testrészen alkalmazható
• a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
• a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
• ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
• akár 92%-os szőrcsökkenés is tapasztalható a 4 kezelést követően
• 2 üzemmód: villantásos és csúsztatásos módszerrel is használható
• klinikailag tesztelt

Hogyan használja a SmoothSkin Bare+ készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága?

Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare+ készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.

Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare+ készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valamint elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.


A SMOOTHSKIN BARE+ a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik:

Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.
Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.

 

A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare+ -ban, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével. A SmoothSkin Bare+ szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.


A SmoothSkin Bare+ használata:

A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül 1 nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.

A SmoothSkin Bare+ használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.
A SmoothSkin Bare+ biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét.

Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti.

A SmoothSkin Bare+ legfontosabb technikai jellemzői:

♦ ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
♦ folyamatos működés és egyes működés
♦ max kimeneti teljesítmény: 4J-6J / cm2
♦ kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
♦megfelel az IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003 Elektromágneses (EMC) védettségre és kibocsátásokra vonatkozó szabványoknak!

Környezetvédelem:
A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.

Garancia:

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSkin magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.


A doboz tartalma:

1 db SmoothSkin Bare+ készülék
1 db adapter
1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató

 


Gyakori kérdések

1. Hogy szőrteleníthetek a kezelések között?
Két kezelés között borotválhatja a kezelt felületeket, viszont a kezelés hatékonysága érdekében ne gyantázzon, vagy epilláljon, mert ha a szőrszálat eltávolítja a szőrtüszőből, a kezelés után nem lesz, ami elnyelje a fényt.

2. Alkalmazható-e a készülék, sárgás vagy sötétebb tónusú bőrön?
SmoothSkin Bare használata minden bőrtípusú ember számára lehetséges, de sajnos kivételek mindig akadnak. Jelen esetben a legsötétebb bőrtónusú emberek,számukra ugyanis nem ajánlott a készülék használata. Mind a két termékben található beépített bőrszín érzékelő, amely ellenőrzi , hogy az Ön bőrtípusához javasolható-e a készülék használata alkalmas, és a készülék csak akkor villog, ha az biztonságos.

3. Hogyan tisztíthatom a készüléket?
Óvatosan törölje le puha, száraz ruhával és figyeljen oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítása során Tisztításkor SmoothSkin Gold fejét a készülék (arany vagy ezüst részét) el lehet távolítani. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót további útmutatásért.

4. Mely szakértők állnak a technika kidolgozása mögött?
1979-ben Marc Clement professzor , a lézereket tanulmányozó fizikus véletlenül tette ki az alkarját lézersugárzásnak , és felfedezte, hogy a szőrzete már nem nőtt vissza a veszélyeztetett, kezelésnek kitett területen.
Professzor Clement ezen felfedezésétől vezérelve kifejlesztette a világ első lézeres szőrtelenítő gépét, és lett egy meghatározó alakja és gyártója az orvosi lézereknek. Azóta az Ő összefogott több világvezető tudóssal, akik a fény működési mechanizmusát használták, és megalapították a „CyDen” elnevezésű cégüket, amely kidolgozta az iPulse technológiát. SmoothSkin előnye a piacon, hogy több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fény-alapú szőrtelenítő technológiával kapcsolatban.

5. Használhatom a szeplőim vagy anyajegyeim környékén is?
Nem. Kérem ne használja a készüléket, ha több sötét anyajegye, illetve szeplője van, illetve ha pigmentációs bőrproblémái vagy tetoválása van. Az Ön érdekében, ezen környékek területén a készülék használatát kerülje el.

6. Mennyi a készülék használatánál javasolt minimum korhatár?
Nem javasolt, hogy gyermekek vagy 18 éves aluliak használatba vegyék a gépet, mivel a hormonegyensúlyúk még nem állt be és a szőrzetük is gyorsabb ütemben növekszik.

7. Szükség van védőszemüvegre a készülék használata során?
Nem szükséges. A készülék számos biztonsági funkcióval van ellátva, hogy magától ne bocsásson ki villanásokat. Azonban kérem az Ön érdekében ne tegye a szeme közelébe a gépet és ne villantson a szemébe.

8. Léteznek-e olyan bőrbetegségek, amelyek kizárják a Smoothskin használatát?
Igen, SmoothSkin használata nem javallott bizonyos bőrbetegségek megléte esetén. Javasoljuk, hogy forduljon orvosához vagy, ha bármilyen aggálya, vagy kérdése lenne.

9. Jól látható, kitüremkedő vénák környékén használható-e a készülék?
Ez minden egyes embernél eltérő lehet. Nem lehetünk biztosak, hogy a mélysége, vagy kiemelkedése miatt használható-e. Kétség esetén kérem forduljon orvosához.

10. Használható-e a készülék Rosacea (értágulat) betegség esetén?
Nem, az érintett területeken nem használható.

11. Melyek azok a területek, ahol nem használható a készülék?
Nagyjából az egész test felületén alkalmazható, kivéve a nyálkahártyával illetve a membránnal borított részeket: azaz Orrcimpák belseje, ajkak, a száj, szemhéj, fül, labiálisráncok, a nemi szervek, a végbélnyílás stb.
Jóllehet, az eszköz biztonságosan használatát az arcon (pl. ajkak felett állon, állkapocs vonalon és még a nyakon is), azt javasoljuk, hogy ne használja a szemöldökénél, mert az eredmény tartós és az elrontottat nehéz visszacsinálni. Azonban, soha ne villantsa a készüléket meg a szem közvetlen közelében vagy az orcák vonala felett.
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.

12. Van-e jelentősége a kezelőablakban lévő üvegnek?
UV szűrőként funkcionál, megvédi a bőrt a káros sugárzástól.

13. Probléma, ha a kezelés után viszketést tapasztalok?
A viszketés gyakori mellékhatása IPL kezelésnek. Azonban, ha intenzív viszketést tapasztal, amely nem enyhült 24 óra eltelte után sem, kérjük, ne használja a készüléket tovább és forduljon orvosához a készülék újbóli használata előtt.

14. Mi e teendő, ha valamiféle sérülést szenvedek a készülék használata során? (enyhe hólyagosodás vagy égési sérülés)
Fejezze be a kezelést azonnal. Javasoljuk, hogy látogasson el háziorvosához és kérjen tanácsot.

15. Bár a használati útmutatóban leírtakat betartotta az eredmény mégsem látszik. Mi a teendő?
A Smoothskin eredményessége klinikai tesztek által bizonyított, bár minden egyes ember más. A kezelése számos tényezőn múlhat. Legyen szó a szőr sűrűségéről, színéről. Csak a szőrnövekedési ciklus csak bizonyos stádiumában kezelhető a szőrzet. Emellett szerepet játszhatnak a hormonális változások, hormoningadozások.

16. * Napozás/szolárium után lehet használni a készüléket?
Igen, pár nap után mikor már nincs bőr pír, de csak óvatosan, és egy egy területet a kezelés előtt próbaként teszteljen le.
Mivel a sugárzás érzékenyebbé teheti a bőrt, a nemkívánatos mellékhatásokat elősegítve. Bőre a 2 kezelés között fokozottan érzékeny, ezért figyeljenek oda, ne menjenek közvetlenül napra. Óvják bőrüket a leégéstől Használjanak legalább 15-30 faktoros naptejet.

17. Hogy működik a bőrtónus-érzékelő szenzor?
Amikor a készüléket bekapcsolja a bőrszín érzékelők működésbe lépnek, felgyulladnak a kék fények, melyek a bőrről verődnek vissza. Ezután a készülék érzékeli a bőr tónusát, alkalmas-e a használatra.

18. Mi a különbség a stamp és a glide kezelési mód között?
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében hogy a készülék használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot, és egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a lábak.
Stamp üzemmódban („Nyomj és villants”) A kisebb kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal - egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

19. Mennyire biztonságos a készülék használata?
A készülék eredményessége klinikai vizsgálatok által bizonyított, illetve használatának biztonságossága is. Illetve amíg a használati utasítás előírását betartva jár el, semmi durva kellemetlen mellékhatást nem tapasztalhat.
A bőrszín érzékelő rendszer a megakadályozza, hogy a gép működésbe lépjen, ha úgy érzékeli, hogy az Ön bőrszínéhez nem javallott a készülék használata, így pedig addig villanásokat sem bocsájt ki.

20. Károsíthatja a bőrt?
SmoothSkin által felhasznált IPL technológia ártalmatlan a bőrre, amennyiben bőrtónusa lehetővé teszi a használatát és a kézikönyvben leírtaknak megfelelően használja.

21. Epilepsziám van-használhatom a gépet?
Nem, a villanó fény epilepsziás rohamokat válthat ki.

22. Gyógyszert szedek, ez befolyásolja, hogy alkalmazhatom-e a bőrömön a készüléket?
Igen - ez befolyásolhatja alkalmasságát.. Bizonyos gyógyszerek a bőrt érzékenyebbé tehetik,sőt és az intenzív pulzáló fény sérülést is okozhat. Ha információra van szüksége, kérjük, keresse fel a háziorvosát.

23. Önbarnítókat azért használhatok?
Ne, lehetnek olyan összetevői a krémeknek, amelyek fényérzékennyé tehetik bőrét, és ezáltal amely befolyásolhatja a hatékonyságot bőr reakciója is az IPL-re.

24. Kitehetem a bőrömet Smoothskinnel való kezelést követően napozás ill közvetlen napfénynek?
Igen. Azonban javasoljuk, hogy vigyázzon az erős napfénnyel, mely növeli a bőr érzékenységét. Az Ön érdekében ajánljuk, hogy használjon fényvédő krémet minden kezelés után. Sőt legalább 7 nappal a kezelések után is.

25. A Smoothskin ugyanazt a technikát használja, mint a professzionális IPL készülékek a szalonokban?
Igen. Ugyanazt az IPL technológiát használják a szalonokban szerte a világon a kiemelkedő eredmények elérése érdekében. A professzionális készülékek, ugyanakkor lehetővé teszik a képzett szakemberek számára sokkal magasabb energiaszinten működtethessék, mint az otthoni használatra kifejlesztett IPL termékeket.

26. Mi a különbség a Smootskin Bare+ és a MUSE között?
SmoothSkin Bare+ által kezelésenként kibocsájtott energia 4-6 J / cm2, amely alkalmas minden bőrszín kezelésére és ultragyors a használata, míg Smoothskin MUSE által kibocsájtott energia a maximális 6 J / cm2, a gép rendelkezik az intelligens „Detect és SET” Funkcióval („Érzékelésen alapuló önbeállítás”) ezáltal egy személyre szabott kezelést biztost Önnek és a bőrének.
Ha a maximális sebességre és egyszerűségre vágyik, az Ön gépe a SmoothSkin Bare+.
Ha egy személyre szabott kozmetikai kezelést szeretne, mely a lehető legjobb eredményt nyújta az Ön számára a Smoothskin MUSE-t javasoljuk.

27. Mi a különbség az IPL és a lézer között?
A fő különbségek a következőkben rejlenek:
• a kezelt felület mérete,
• a kezelés intenzitása
• a fájdalom mértéke.
• és a biztonság.
A lézerrel általában kisebb terülteket kezelhet egy lövéssel, ezzel összehasonlítva egy IPL készülék által kibocsájtott villanással nagyobb felület is kezelhető. IPL készülékeknél a kezelések után bőrirritáció léphet fel. De ne aggódjanak, ez teljesen normális.

28. Használhatom-e az arcomra a készüléket, illetve ha igen, kezelés előtt le kell borotválnom a kezelendő felületeket?
Igen, mivel SmoothSkin olyan biztonságos készülék, hogy használható az arcon is. Viszont arra érdemes oda figyelni, hogy vannak területek, ahol nem ajánlott a használata.

29. Melyek ezek?
Ne használja:

  • a szeme környékén (szemöldök, szempilla),
  • a fejbőrén,
  • ajkain,
  • az orrába és a fülébe.

Tisztában vagyunk azzal, az arc leborotválása kicsit ijesztő lehet a nők számára, de ha megnézi a honlapon a tippjeinket, hogy teheti még hatékonyabbá a kezeléseket. Csak minden kezelés előtt borotválja a felületet, és a végén már majd azt eszi észre, hogy már ritkult a szőrzete, később pedig már nem lesz mit borotválnia.
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.

30. Használhatom a bikini vonalamon illetve a bikinivel takart részeken is?
Igen, mind a férfi, mind pedig a női ágyék területén használható a készülék, azonban közvetlenül a szeméremcsont felett történő szőrtelenítés nem ajánlott, hiszen klinikai vizsgákatoknak nem vetették még alá. Ne használja a készüléket közvetlenül a nyálkahártyák, a nemi szervek vagy a végbélnyílás környékén.
Ezek a területeken sötétebb lehet bőrszín és emiatt a sérülések elkerülése érdekében nem javasolt kezelni.

31. A bekapcsoló gomb körül a fények pirosan világítanak - Mi a teendő?
A készülék működésének hibáját jelzi. Fejezze be a kezelést, és forduljon hozzánk bizalommal az vagy az ügyfélszolgálatunk telefonszámán.

32. A Smoothskin Bare készülék használata fájdalmas?
Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint meleg érzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azok az emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek, mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének.

33. Vissza fog nőni a szőrzetem?
A hosszan tartó selymes bőr titka, és tartsa be a javasolt kezelési ütemtervet. A készülék rendszeres használata mellett egyre kevesebb szőr nő vissza. Idővel ezek szőrszálakat elkezdenek ritkulni világosabb színűk lesz és lassabban kezdenek növekedni. Ahogy az idő telik úgy lesz kevesebb a szőrzet,amíg végül elhagyhatja a borotválkozási rutinját.

34. Nem tudom működésbe hozni a gépet. – Mi a teendő?
Ellenőrizze, hogy a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva. Ellenőrizze, hogy a bőrszín szenzor teljesen hozzáérintette-e nyomni a bőréhez.
Bőre lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata ön számára. Ellenőrizze ellen bőrszín diagramot az előtt a használati útmutatót.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az -n illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhet.

35. Milyen gyorsan dolgozik a gép? Mennyi időbe telik a 2 láb kezelése?
Két villanás között 0.6 másodperc telik el. Az 100 villanás/perc! (A 2 lábának kezelése (lábszár+comb) körülbelül 9 percet vesz igénybe.)

36. Mennyi ideig működik a Smoothskin Bare+ készülék?
A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin Bare+-nál!
A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin Bare+ megnövelt élettartamú lámpája korlátlan számú villantást ígér, (ami kb 1.000.000 felett is 100% energiával villan), így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.

37. Mennyi idő kell ahhoz, hogy látszódjon az eredmény?
Körülbelül a kezelés 4. hetében, azaz a készülék használatának megkezdésétől számított 1 hónapon belül már látható a különbség. Ez számít általánosnak, egyénfüggő, valakinek több idő kell, valakinek kevesebb. Ne adja fel, csak csinálja. Higyje el, meglesz az eredménye.

38. A Smoothskin termékek végleges eredményt produkálnak?
Először beszéljünk arról, hogy mit hogy ne várjanak. Mint minden otthoni használatra szánt IPL vagy lézeres technikát felhasználó készülékek (nem hiszem, hogy ezt más így leírná Önöknek), nem hagynak maguk után selymes lábakat örökké. Folyamatosan ismételni kell az érintett felületek kezelését. Csak így tovább, akkor soha nem kell megtapasztalnia borostás lábak vagy a hónalj érzését újra. Hurrá!

39. A készülékem folyamatosan kikapcsol. – Mi a teendő?
Először ellenőrizze, hogy az adapter dugója teljesen be van-e a konnektorba, illetve , hogy a másik vége rendesen be van-e dugva a készülékbe. Ha a készülék még mindig kikapcsol, hívja ügyszolgálatunkat, lépjen a velünk kapcsolatba az -n illetve hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36-30-656-02-92-es telefonszámon.

 

© Cyden Limited 2019 © SmoothSkin Bare+ 2019
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.

 

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Bezár