SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022

Cikkszám: SSBARE FIT
Rendelhetőség: Raktáron

79 990 Ft
Darabszám
x
SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022
SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, korlátlan villanásszám, ultragyors, 2 üzemmód, precíziós fej, emelt hatásfok, FDA orvosi minősítésű villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év garancia/ legjobb szőrtelenítő gép díj 2022

Részletek

KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, Erős 15-18J, Precíziós fej, DUPLA bőrszenzor, FDA minősítés ez a SmoothSkin BARE FIT 2021!

A többszörös díjnyertes rendkívül népszerű SmoothSkin BARE+ 2021-es továbbfejlesztett készüléke a BARE FIT! A mérnökök meghagyták a népszerű funkciókat és terveztek a géphez egy precíziós fejet aminek a segítségével a kisebb területek kezelése sokkal könnyebb sőt akár már az ujjainkat is szőrteleníthetjük. Újdonság még az FDA orvosi minősítése a készüléknek, továbbá mindez a fenntarthatóság jegyében készül a 30 éves dél-walesi Cyden Limitedtől!

A SmoothSkin eltér a többi IPL szőrtelenítő gép gyártótól, mivel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer engedélyeztetési Hivatal (FDA) bevizsgálásával és engedélyével rendelkező IPL technológiát használ készülékeiben. Ez a minősítés az egyik legjelentősebb a világon, hiszen a mindenre kiható tesztek sokaságából álló vizsgálat nem csak egyszer történik meg, hanem ad- hoc jelleggel a termék életútjában is bármikor előfordulhat. Így biztos lehet abban, hogy magas mínőségű és hatékonyságú terméket vásárol.

UPDATE!
A SmoothSkin BARE FIT modellje megnyerte kategóriájában az idei Best beauty & Grooming Tools díjátadón 2022 legjobb szőrtelenítő gép díját!  Köszönjük a bizalmat!


A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkának*:
Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.
Átlagosan 73%-al kevesebb szőr***.
Egyszerű működés: Egy érintéses működés a Stamp üzemmóddal kis területek kezeléséhez vagy Glide üzemmód a nagyobb területekhez.
FDA minősített.
A leggyorsabb IPL termék a piacon****.

*: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről
**: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket
***: 12 hét után a lábakon
****: a saját árkategóriájában (<74.000 Ft)


Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés?
SmoothSkin Bare Fit készülékkel igen!

A készülék jelenleg a világ egyik leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!

A Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal i is rendelkező gépét a Bare-t.


A Bare+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.

A CyDen Limited a Bare FIT készüléket egy precíziós fejjel kiegészíve alkotta meg, mely még hatékonyabbá teszi a már amúgyis rendkívül népszerű készüléket. A kiegészítő fej segitségével az eddig nem vagy csak nagyon nehezen kezelhető kisebb területek pld az újjak szőrtelenítése is megoldható, mely még nagyobb rugalamasságot biztosít minden felhasználójának.

Miért a SmoothSkin termékét válassza:

A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, napjainkban több mint 27 országban van már jelen, minket is beleértve. Évente több mint 1 millió készüléket értékesít.
A készülékeket az angliai Dél-Walesben fejlesztik és gyártják. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkban talál.
Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett ki Önnek.

A készülékről:

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:
A SmoothSkin Bare Fit rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.

Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése, mint például a lábszár + comb + bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

Korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán!

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.

A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék.

Kétféle kezelési mód közül választhat:


A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.

Glide, vagyis simításos szőrtelenítés

Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Stamp, vagy rányomásos kezelések

Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.

Hogyan használjuk a Bare Fit IPL gépet:


A SmoothSkin Bare Fit készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos:
A SmoothSkin Bare Fit -nél egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.

Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt.

Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális:A precíziós fejnek köszönhetően a legkisebb területektől kezdve a legérzékenyebb területeken át egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.

Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják:
A Smoothskin Bare Fit úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.

Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben a gép hatékonysága maradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő kezelésekre is, kellő óvatossággal.

FIGYELEM!! A fejlett bőrérzékelők nem engedik a villantásokat, ha nem megfelelően biztonságos a készülék működése (pl. nyár végén nagyon barna bőr esetén, tetoválásokon stb.).
A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.
Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos.

SmoothSkin Bare Fit készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare Fit használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 96%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare Fit készüléket másoknak is.Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:

• használata fájdalommentes
• biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
• tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
• szinte bármely testrészen alkalmazható
• a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
• a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
• ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
• 2 üzemmód: rányomásos és simításos módszerrel is használható
• klinikailag tesztelt

A technológiáról:
Hogyan használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága?


Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.

Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare Fit készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valamint elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.A SMOOTHSKIN BARE FIT a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik:
Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.

Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare Fit -ben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.

A SmoothSkin Bare Fit szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.


A SmoothSkin Bare Fit használata:

A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül 1 nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.A SmoothSkin Bare Fit használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.

A SmoothSkin Bare Fit biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét. A precíziós fejnek köszönhetően a kisebb, nehezebben kezelhető területeket (ujjak,lábujjak) is könnyedén lehet kezelni.


Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti!
A SmoothSkin Bare Fit legfontosabb technikai jellemzői:

• Ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
• Folyamatos működés és egyes működés
• Max kimeneti teljesítmény: 4-6J / cm2
• Kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
• Megfelel a IEC 60335-1:2010, IEC 60335-2-23:2003, IEC 60601-11:2015, IEC 60601-1:2005, IEC 60601-2-57:2011, IEC 60601-1-6:2010, IEC 62366-1:2015, IEC 62304:2006, C22.2 No 60601-1:2008 and 2014, ANSI/AAMI ES 60601-1:2015 + AMS vonatkozó szabályoknak


Környezetvédelem:

A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.Garancia:
FIGYELEM! A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSkin gyári magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.


A doboz tartalma:
1 db SmoothSkin Bare Fit készülék
1 db precíziós fej
1 db adapter
1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató

© Cyden Limited © SmoothSkin Bare Fit 2021
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.

 

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Bezár