SmoothSkin PURE

Milyen gyakran kell használnom a SmoothSkin Pure készülékem?

Hogy a legjobb eredményeket érd el, azt javasoljuk, hogy hetente használd a készüléket 12 héten át. Nem lenne semmilyen más hatása, ha hetente többször használnád. Ám ne feledd el, hogy a SmoothSkin Pure készülékkel a makacs területeket, mint pl. a hónalj, többször kezelheted (maximum háromszor kezelheted ugyanazt a területet).
Az első pár héten, ugyanúgy fognak még nőni a szőrszálaid, nem kell megijedni. Ezek azok a szőrszálak, amelyeket nem a szőrnövekedési fázisban voltak a előző kezelésekkor (az IPL ekkor a leghatékonyabb). Csak folytasd a kezeléseket és általában kb. a negyedik héttől nőnek vissza lassabban a szőrszálak. Miután végeztél a 12 hetes kezelési időszakkal, már csak utókezeléseket kell végezned egy-két havonta, hogy megmaradjon a szuper eredmény.
 

Hogyan működik az intelligens bőrszenzor?

 Amikor a bőrérzékelő szenzorok a kezelendő bőrfelülettel érintkeznek, akkor kék fényt bocsátanak ki, amely visszaverődik a bőrödről. A készülék nem csak azt érzékeli, hogy megfelelően érintkezik a bőrfelülettel, hanem szabályozza az intenzitási szintet is a te bőrtónusod szerint, így maximális eredmények érhetők el.

Mennyi ideig működik a Smoothskin Pure készülék?

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin-nál!
A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin Pure megnövelt élettartamú lámpája korlátlan számú villantást ígér, (ami kb. 1.000.000 felett is 100% energiával villant), így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.
A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSkin magyarországi cseregaranciát biztosítunk.

Miért nem tudom elindítani a SmoothSkin Pure készülékem?

Először ellenőrizd, hogy:
• a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva,
• készenléti módban van-e a készülék,
• a bőrszín szenzor a bőrhöz teljesen hozzá van érintve.
Bőröd lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata számodra. Ellenőrizd a bőrszín diagramot.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az , illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhetsz.
 

A SmoothSkin Pure készülékem elején fekete foltok vannak, mi a teendő?

Nincs probléma, nem befolyásolja a készülék teljesítményét. Ezek csupán a bőr felületéről származnak, maradék szőrszálak, borosta.
Legközelebb, győződj meg arról, hogy a kezelni kívánt bőrfelületet borotválás után teljesen megtisztítottad. Ha bármi egyéb kérdésed merülne fel, kérjük keresd fel az ügyfélszolgálatunkat.

A SmoothSkin Pure készülékem oldalán található kijelző első fénye pirosan világít, mi a teendő?

A kezelni kívánt bőrfelület túl sötét a kezeléshez. A SmoothSkin Pure készülékben található egy intelligens bőrszenzor, amely automatikusan beállítja az optimális intenzitási szintet, a bőrtónusodnak megfelelően. Az IPL technológiát sajnos nem lehet minden bőrtípuson használni, nem működik a nagyon sötét bőrön.  

Van egy enyhén feketés, felhő szerű buborék a lámpában, ez nem probléma?

Ez teljesen normális, a lámpa a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelel. Ez nem befolyásolja a készüléket, a teljesítményt. 

Nem kellene lennie egy üvegnek a kezelőablakon?

Nem, semmilyen üvegnek sem kell érintkeznie a bőrhöz. Az üvegszűrőt a készülékben helyeztük el.  

Hogyan tisztíthatom a készülékem?

Óvatosan töröld le puha, száraz ruhával és figyelj oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítás során. Kérjük, olvasd el a használati útmutatót további útmutatásért. 

Az normális, ha égett szagot érzek használat közben?

Ha használat közben égett szagot érzel akkor nem megfelelően készítetted elő a kezelni kívánt bőrfelületet. A bőrfelületnek teljesen csupasznak kell lennie (a legjobb eredményekért borotvával kell eltávolítani a kezelni kívánt bőrfelületről a szőrszálakat, de ha nem teljesen borotváltad le a felületet, akkor lehet, hogy kárt okozhatsz a készülékben), tisztának és száraznak. Ha maradt látható szőrszál a kezelni kívánt bőrfelületen, akkor az megéghet a készüléktől a kezelés alatt.
Ha bármilyen kétséged van, hagyd abba a kezelést és lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal.
 

A készülék oldalán az intenzitási szint kijelző világít vagy furcsán villog. Mi a teendő?

A SmoothSkin Pure készülék hibát jelez. Ne használd a készüléket és kérjük, keresd fel az ügyfélszolgálatunkat.  

Hogyan tudok másik kezelési módot kiválasztani?

A készülék bekapcsolása után, az alapbeállítás a teljesítmény mód. A kezelési módok között a Mód gomb megnyomásával lehet lépkedni, amely a fő aktiváló gomb alatt helyezkedik el.  

Milyen kezelési üzemmódot válasszak?

A Teljesítmény üzemmód bekapcsolásával a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. A makacs területek kezeléséhez ajánlott a Teljesítmény üzemmód, ahol erősebben és sűrűbben nőnek a szőrszálak (pl. hónalj, bikini vonal).
A Gentle, azaz az Érzékeny üzemmódot akkor javasoljuk, ha a Teljesítmény üzemmódot túl fájdalmasnak érzi. Az Érzékeny üzemmódban a teljesítmény csökken, vagyis az intenzitási szint csökken.
A Gyors üzemmód a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb), ahol ritkábban nőnek a szőrszálak, vagy ahol gyorsan szeretnéd elvégezni a kezelést. Illetve, utókezelésnél is ebben az üzemmódban javasolt használni a készüléket (amikor már letelt a 12 hetes kezdeti időszak).
 

Nem villant a SmoothSkin Pure készülékem, mi a teendő?

A SmoothSkin Pure készüléket bőrérzékelő szenzorral szereltél fel, hogy minden egyes villanás előtt ellenőrizze, hogy megfelelően érintkezik-e a kezelőablak a kezelni kívánt bőrfelülettel, a biztonság érdekében. A bőrérzékelőnek a bőrfelülettel érintkeznie kell, különben nem villant a készülék. Ha nem villant a készüléked, próbáld meg úgy helyezni a készüléket, hogy teljesen érintkezzen a kezelőablak a bőröddel, különösen figyelj oda például a kar vagy a sípcsont kezelésére.  

Kategóriák

Bezár