Gyakran ismételt kérdések

A Smoothskin ugyanazt a technológiát használja, mint a professzionális IPL készülékek a szalonokban?

Igen. Ugyanazt az IPL technológiát használják a szalonokban szerte a világon a kiemelkedő eredmények elérése érdekében. A professzionális készülékek esetében ugyanakkor lehetővé teszik a képzett szakemberek számára, sokkal magasabb energiaszinten működtethessék, mint az otthoni használatra kifejlesztett IPL termékeket.

Mi a különbség az IPL és a lézer között?

 A fő különbségek a következőkben rejlenek:
• A kezelt felület mérete,
• A kezelés intenzitása
• A fájdalom mértéke.
• és a biztonság.
A lézerrel általában kisebb terülteket kezelhet egy lövéssel , ezzel összehasonlítva egy IPL készülék által kibocsájtott villanással nagyobb felület is kezelhető. IPL készülékeknél a kezelések után bőrirritáció léphet fel. De ne aggódjanak, ez teljesen normális.

A Smoothskin termékek végleges eredményt produkálnak?

Először beszéljünk arról, hogy mit hogy ne várjanak. Mint minden otthoni használatra szánt IPL vagy lézeres technikát felhasználó készülékek (nem hiszem, hogy ezt más így leírná Önöknek), nem hagynak maguk után selymes lábakat örökké. Folyamatosan ismételni kell az érintett felületek utókezelését. Csak így tovább, akkor soha nem kell megtapasztalnia borostás lábak vagy a hónalj érzését újra.

** Mely szakértők állnak a technika kidolgozása mögött?

1979-ben Marc Clement professzor, a lézereket tanulmányozó fizikus véletlenül tette ki az alkarját lézersugárzásnak, és felfedezte, hogy a szőrzete már nem nőtt vissza a veszélyeztetett, kezelésnek kitett területen.
Professzor Clement ezen felfedezésétől vezérelve kifejlesztette a világ első lézeres szőrtelenítő gépét, és lett egy meghatározó alakja és gyártója lett az orvosi lézereknek. Azóta ő összefogott több világvezető tudóssal, akik a fény működési mechanizmusát használták, és megalapították a „CyDen” elnevezésű cégüket, amely kidolgozta az iPulse technológiát. SmoothSkin előnye a piacon, hogy több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fény-alapú szőrtelenítő technológiával kapcsolatban.

Hogy léphet velünk kapcsolatba?

 A használati utasításban, illetve a honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket.
További információt az illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhet.

Hogy szőrteleníthetek a kezelések között?

 Két kezelés között borotválhatja a kezelt felületeket, viszont a kezelés hatékonysága érdekében ne gyantázzon, vagy epiláljon, mert ha a szőrszálat eltávolítja a kezelés után nem lesz, ami elnyelje a fényt.

Hogyan tisztíthatom a készüléket?

Óvatosan törölje le puha, száraz ruhával és figyeljen oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítása során. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót további útmutatásért.

Mennyi a készülék használatánál javasolt minimum korhatár?

 Nem javasolt, hogy gyermekek vagy 18 éves aluliak használatba vegyék a gépet, mivel a hormonegyensúlyúk még nem állt be és a szőrzetük is gyorsabb ütemben növekszik.

Szükség van védőszemüvegre a készülék használata során?

 Nem, nem szükséges. A készülék számos biztonsági funkcióval van ellátva, hogy magától ne bocsásson ki villanásokat. Azonban kérjük, az Ön érdekében ne tegye a szeme közelébe a gépet és ne villantson a szemébe.

Alkalmazható-e a készülék, sárgás vagy sötétebb tónusú bőrön?

SmoothSkin készülékek használata minden bőrtípusú ember számára lehetséges, de sajnos kivételek mindig akadnak. Jelen esetben a legsötétebb bőrtónusú emberek, számukra ugyanis nem ajánlott a készülék használata. Mind a két termékben található beépített bőrszín érzékelő, amely ellenőrzi, hogy az Ön bőrtípusához javasolható-e a készülék használata alkalmas, és a készülék csak akkor villog, ha az biztonságos.

Léteznek-e olyan bőrbetegségek, amelyek kizárják a Smoothskin használatát?

 Igen, SmoothSkin használata nem javallott bizonyos bőrbetegségek megléte esetén. Javasoljuk, hogy forduljon orvosához vagy, ha bármilyen aggálya, vagy kérdése lenne.

Használhatom a szeplőim vagy anyajegyeim környékén is?

 Nem! Kérjük ne használja a készüléket, ha több sötét anyajegye, illetve szeplője van, illetve ha pigmentációs bőrproblémái vagy tetoválása van. Az Ön érdekében, ezen környékek területén a készülék használatát kerülje el.

Jól látható, kitüremkedő vénák környékén használható-e a készülék?

 Ez minden egyes embernél eltérő lehet. Nem lehetünk biztosak, hogy a mélysége, vagy kiemelkedése miatt használható-e. Kétség esetén kérem forduljon orvosához.

Használható-e a készülék Rosacea (értágulat) betegség esetén?

 Nem, az érintett területeken nem használható.

Epilepsziám van-használhatom a gépet?

 Nem, a villanó fény epilepsziás rohamokat válthat ki.

Gyógyszert szedek, ez befolyásolja, hogy alkalmazhatom-e a bőrömön a készüléket?

Igen - ez befolyásolhatja alkalmasságát. Bizonyos gyógyszerek a bőrt érzékenyebbé tehetik,sőt és az intenzív pulzáló fény sérülést is okozhat. Ha információra van szüksége, kérjük, keresse fel a háziorvosát.

Napozás/szolárium után lehet használni a készüléket?

Óvatosan, körültekintően lehet, de csak akkor mikor már nem tapasztalunk semmilyen pőrpirt. Azt tudni kell, hogy a sugárzás érzékenyebbé teheti a bőrt, elősegitve a nemkívánatos mellékhatásokat. Bőre a 2 kezelés között fokozottan érzékeny, ezért figyeljenek oda, ha lehet ne menjenek közvetlenül napra. Óvják bőrüket a leégéstől Használjanak legalább 15 faktoros naptejet.

Önbarnítókat azért használhatok?

 Ne, lehetnek olyan összetevői a krémeknek, amelyek fényérzékennyé tehetik bőrét, és ezáltal amely befolyásolhatja a hatékonyságot bőr reakciója is az IPL-re.

Kitehetem a bőrömet Smoothskinnel való kezelésnek napozás után közvetlen napfénynek?

 Igen. Azonban javasoljuk, hogy vigyázzon az erős napfénnyel, mely növeli a bőr érzékenységét. Az Ön érdekében ajánljuk, hogy használjon fényvédő krémet minden kezelés után. Sőt legalább 7 nappal a kezelések után is.

Probléma, ha a kezelés után viszketést tapasztalok?

 A viszketés gyakori mellékhatása IPL kezelésnek. Azonban, ha intenzív viszketést tapasztal, amely nem enyhült 24 óra eltelte után sem, kérjük, ne használja a készüléket tovább és forduljon orvosához a készülék újbóli használata előtt

Használhatom-e az arcomra a készüléket, illetve ha igen, kezelés előtt le kell borotválnom a kezelendő felületeket?

Igen, mivel SmoothSkin olyan biztonságos készülék, hogy használható az arcon is. Viszont arra érdemes oda figyelni, hogy vannak területek, ahol nem ajánlott a használata.

Melyek ezek?
Ne használja: 

• a szeme környékén (szemöldök, szempilla),

• a fejbőrén,

• ajkain,

• az orrába és a fülébe.
 

Tisztában vagyunk azzal, az arc leborotválása kicsit ijesztő lehet a nők számára, de ha megnézi a honlapon a tippjeinket, hogy hogy teheti még hatékonyabbá a kezeléseket. Csak minden kezelés előtt borotválja a felületet, és a végén már majd azt eszi észre, hogy már ritkult a szőrzete, később pedig már nem lesz mit borotválnia.

Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.
 

Használhatom a bikinivolnalamon illetve a bikinivel takart részeken is?

Igen, mind a férfi, mind pedig a női ágyék területén használható a készülék, azonban közvetlenül a szeméremcsont felett történő szőrtelenítés nem ajánlott, hiszen klinikai vizsgálatoknak nem vetették még alá. Ne használja a készüléket közvetlenül a nyálkahártyás, részen vagy a végbélnyílás környékén.
Ezek a területeken sötétebb lehet bőrszín és emiatt a sérülések elkerülése érdekében nem javasolt kezelni.

Melyek azok a területek, ahol nem használható a készülék?

 Nagyjából az egész test felületén alkalmazható, kivéve a nyálkahártyával illetve a membránnal borított részeket: azaz orrcimpák belseje, ajkak, a száj, szemhéj, fül, labiális ráncok, a nemi szervek, a végbélnyílás stb.

Jóllehet, az eszköz biztonságosan használatát az arcon (pl. ajkak felett állon, állkapocs vonalon és még a nyakon is), azt javasoljuk, hogy ne használja a szemöldökénél, mert az eredmény tartós és az elrontottat nehéz visszacsinálni. Azonban, soha ne villantsa a készüléket meg a szem közvetlen közelében vagy az orcák vonala felett.

Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.

Mi e teendő, ha valamiféle sérülést szenvedek a készülék használata során? (enyhe hólyagosodás vagy égési sérülés)

 Fejezze be a kezelést azonnal. Javasoljuk, hogy látogasson el háziorvosához és kérjen tanácsot.

Van-e jelentősége a kezelőablakban lévő üvegnek?

 UV szűrőként funkcionál, megvédi a bőrt a káros sugárzástól.

Hogy működik a bőrtónus-érzékelő szenzor?

 Amikor a készüléket bekapcsolja a bőrszín érzékelők működésbe lépnek, felgyulladnak a kék fények, melyek a bőrről verődnek vissza. Ezután a készülék érzékeli a bőr tónusát, alkalmas használatra.

Mi a különbség a stamp és a glide kezelési mód között?

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében hogy a készülék használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.

Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot, és egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a lábak.

Stamp üzemmódban („Nyomj és villants”) A kisebb kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal - egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

Mennyire biztonságos a készülék használata?

 A készülék eredményessége klinikai vizsgálatok által bizonyított, illetve használatának biztonságossága is. Illetve amíg a használati utasítás előírását betartva jár el, semmi durva kellemetlen mellékhatást nem tapasztalhat.
A bőrszín érzékelő rendszer a megakadályozza, hogy a gép működésbe lépjen, ha úgy érzékeli, hogy az Ön bőrszínéhez nem javallott a készülék használata, így pedig addig villanásokat sem bocsájt ki .

Károsíthatja a bőrt?

 SmoothSkin által felhasznált IPL technológia ártalmatlan a bőrre, amennyiben bőrtónusa lehetővé teszi a használatát és a kézikönyvben leírtaknak megfelelően használja.

Mi a különbség a Smootskin Bare+ és a Pure között?

 

SmoothSkin Bare+ által kezelésenként kibocsájtott energia 4-6 J/cm2, amely alkalmas minden bőrszín kezelésére és ultragyors a használata, míg Smoothskin Pure által kibocsájtott maximális energia 6 J/cm2, és a gép rendelkezik az intelligens „Detect és SET” Funkcióval („Érzékelésen alapuló önbeállítás”) ezáltal egy személyre szabott kezelést biztosít.
Ha a maximális sebességre és egyszerűségre vágysz, akkor a SmoothSkin Bare+-t javasoljuk számodra.
Ha egy személyre szabott kozmetikai kezelést szeretnél, mely a lehető legjobb eredményt nyújtja, akkor számodra a SmoothSkin Pure a legjobb választás. 

A bekapcsoló gomb körül a fények pirosan világítanak - Mi a teendő?

 A készülék működésének hibáját jelzi. Fejezze be a kezelést, és forduljon hozzánk bizalommal.

Nem tudom működésbe hozni a gépet. – Mi a teendő?

Ellenőrizze, hogy a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva. Ellenőrizze, hogy a bőrszín szenzor teljesen hozzáérintette-e nyomni a bőréhez.
Bőre lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata ön számára. Ellenőrizze ellen bőrszín diagramot az előtt a használati útmutatót.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhet.

A vörös fény a készülék mindkét oldalán felvillan, mi a teendő?

Ez azt jelentheti, a bőre túl sötét, tehát a készüléket nem alkalmazhatja vagy az érzékelők nem kerültek- a bőrére megfelelően. A kezelőablak 2 oldalán lévő szenzoroknak kell érintkeznie a bőrével. Ha a bőr túl sötét, akkor a készülék nem fog megfelelően működni. Ebben az esetben küldje vissza, és mi visszatérítjük az árát.

A készülékem folyamatosan kikapcsol. – Mi a teendő?

Először ellenőrizze, hogy az adapter dugója teljesen be van-e a konnektorba, illetve , hogy a másik vége rendesen be van-e dugva a készülékbe. Ha a készülék még mindig kikapcsol, hívja ügyszolgálatunkat, lépjen a velünk kapcsolatba a illetve hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36-30-656-02-92-es telefonszámon.

A Smoothskin készülékek használata fájdalommal jár?

Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint melegérzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azok az emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek, mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének. Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot (SmoothSkin Pure készülék esetében) csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz használata során, amely segíthet azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben. Részletes információ: lásd a használati utasításban.

A Smoothskin Bare+ készülék használata fájdalmas?

Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint meleg érzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azokaz emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek,mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének.

Vissza fog nőni a szőrzetem?

A hosszan tartó selymes bőr titka, és tartsa be a javasolt kezelési ütemtervet. A készülék rendszeres használata mellett egyre kevesebb szőr nő vissza. Idővel ezek szőrszálakat elkezdenek ritkulni világosabb színűk lesz és lassabban kezdenek növekedni. Ahogy az idő telik úgy lesz kevesebb a szőrzet,amíg végül elhagyhatja a borotválkozási rutinját.

Milyen gyorsan dolgozik a gép? Mennyi időbe telik a 2 láb kezelése?

Két villanás között 0.6 másodperc telik el. Az 100 villanás/perc! (A 2 lábának kezelése(lábszár+comb) körübelül 9 percet vesz igénybe.)

Mennyi idő kell ahhoz, hogy látszódjon az eredmény?

Körülbelül a kezelés 4. hetében, azaz körülbelül a készülék használatának megkezdésétől számított 1 hónapon belül már látható a különbség. Ez számít általánosnak, egyénfüggő, valakinek több idő kell, valakinek kevesebb. Ne adja fel, csak csinálja. Higgye el, meglesz az eredménye.

Bár a használati útmutatóban leírtakat betartotta az eredmény mégsem látszik. Mi a teendő?

A Smoothskin eredményessége klinikai tesztek által bizonyított, bár minden egyes ember más. A kezelése számos tényezőn múlhat. Legyen szó a szőr sűrűségéről, színéről. Csak a szőrnövekedési ciklus csak bizonyos stádiumában kezelhető a szőrzet. Emellett szerepet játszhatnak a hormonális változások, hormoningadozások.

 

Mennyi ideig működik a Smoothskin Bare+ készülék?

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin Bare-nál!
A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin Bare+ lámpája korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.

Milyen gyakran kell használnom a SmoothSkin Pure készülékem?

Hogy a legjobb eredményeket érd el, azt javasoljuk, hogy hetente használd a készüléket 12 héten át. Nem lenne semmilyen más hatása, ha hetente többször használnád. Ám ne feledd el, hogy a SmoothSkin Pure készülékkel a makacs területeket, mint pl. a hónalj, többször kezelheted (maximum háromszor kezelheted ugyanazt a területet).
Az első pár héten, ugyanúgy fognak még nőni a szőrszálaid, nem kell megijedni. Ezek azok a szőrszálak, amelyeket nem a szőrnövekedési fázisban voltak a előző kezelésekkor (az IPL ekkor a leghatékonyabb). Csak folytasd a kezeléseket és általában kb. a negyedik héttől nőnek vissza lassabban a szőrszálak. Miután végeztél a 12 hetes kezelési időszakkal, már csak utókezeléseket kell végezned egy-két havonta, hogy megmaradjon a szuper eredmény.
 

Hogyan működik az intelligens bőrszenzor?

 Amikor a bőrérzékelő szenzorok a kezelendő bőrfelülettel érintkeznek, akkor kék fényt bocsátanak ki, amely visszaverődik a bőrödről. A készülék nem csak azt érzékeli, hogy megfelelően érintkezik a bőrfelülettel, hanem szabályozza az intenzitási szintet is a te bőrtónusod szerint, így maximális eredmények érhetők el.

Mennyi ideig működik a Smoothskin Pure készülék?

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin-nál!
A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin Pure megnövelt élettartamú lámpája korlátlan számú villantást ígér, (ami kb. 1.000.000 felett is 100% energiával villant), így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.
A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSkin magyarországi cseregaranciát biztosítunk.

Miért nem tudom elindítani a SmoothSkin Pure készülékem?

Először ellenőrizd, hogy:
• a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva,
• készenléti módban van-e a készülék,
• a bőrszín szenzor a bőrhöz teljesen hozzá van érintve.
Bőröd lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata számodra. Ellenőrizd a bőrszín diagramot.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az , illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhetsz.
 

A SmoothSkin Pure készülékem elején fekete foltok vannak, mi a teendő?

Nincs probléma, nem befolyásolja a készülék teljesítményét. Ezek csupán a bőr felületéről származnak, maradék szőrszálak, borosta.
Legközelebb, győződj meg arról, hogy a kezelni kívánt bőrfelületet borotválás után teljesen megtisztítottad. Ha bármi egyéb kérdésed merülne fel, kérjük keresd fel az ügyfélszolgálatunkat.

A SmoothSkin Pure készülékem oldalán található kijelző első fénye pirosan világít, mi a teendő?

A kezelni kívánt bőrfelület túl sötét a kezeléshez. A SmoothSkin Pure készülékben található egy intelligens bőrszenzor, amely automatikusan beállítja az optimális intenzitási szintet, a bőrtónusodnak megfelelően. Az IPL technológiát sajnos nem lehet minden bőrtípuson használni, nem működik a nagyon sötét bőrön.  

Van egy enyhén feketés, felhő szerű buborék a lámpában, ez nem probléma?

Ez teljesen normális, a lámpa a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelel. Ez nem befolyásolja a készüléket, a teljesítményt. 

Nem kellene lennie egy üvegnek a kezelőablakon?

Nem, semmilyen üvegnek sem kell érintkeznie a bőrhöz. Az üvegszűrőt a készülékben helyeztük el.  

Hogyan tisztíthatom a készülékem?

Óvatosan töröld le puha, száraz ruhával és figyelj oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítás során. Kérjük, olvasd el a használati útmutatót további útmutatásért. 

Az normális, ha égett szagot érzek használat közben?

Ha használat közben égett szagot érzel akkor nem megfelelően készítetted elő a kezelni kívánt bőrfelületet. A bőrfelületnek teljesen csupasznak kell lennie (a legjobb eredményekért borotvával kell eltávolítani a kezelni kívánt bőrfelületről a szőrszálakat, de ha nem teljesen borotváltad le a felületet, akkor lehet, hogy kárt okozhatsz a készülékben), tisztának és száraznak. Ha maradt látható szőrszál a kezelni kívánt bőrfelületen, akkor az megéghet a készüléktől a kezelés alatt.
Ha bármilyen kétséged van, hagyd abba a kezelést és lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal.
 

A készülék oldalán az intenzitási szint kijelző világít vagy furcsán villog. Mi a teendő?

A SmoothSkin Pure készülék hibát jelez. Ne használd a készüléket és kérjük, keresd fel az ügyfélszolgálatunkat.  

Hogyan tudok másik kezelési módot kiválasztani?

A készülék bekapcsolása után, az alapbeállítás a teljesítmény mód. A kezelési módok között a Mód gomb megnyomásával lehet lépkedni, amely a fő aktiváló gomb alatt helyezkedik el.  

Milyen kezelési üzemmódot válasszak?

A Teljesítmény üzemmód bekapcsolásával a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. A makacs területek kezeléséhez ajánlott a Teljesítmény üzemmód, ahol erősebben és sűrűbben nőnek a szőrszálak (pl. hónalj, bikini vonal).
A Gentle, azaz az Érzékeny üzemmódot akkor javasoljuk, ha a Teljesítmény üzemmódot túl fájdalmasnak érzi. Az Érzékeny üzemmódban a teljesítmény csökken, vagyis az intenzitási szint csökken.
A Gyors üzemmód a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb), ahol ritkábban nőnek a szőrszálak, vagy ahol gyorsan szeretnéd elvégezni a kezelést. Illetve, utókezelésnél is ebben az üzemmódban javasolt használni a készüléket (amikor már letelt a 12 hetes kezdeti időszak).
 

Nem villant a SmoothSkin Pure készülékem, mi a teendő?

A SmoothSkin Pure készüléket bőrérzékelő szenzorral szereltél fel, hogy minden egyes villanás előtt ellenőrizze, hogy megfelelően érintkezik-e a kezelőablak a kezelni kívánt bőrfelülettel, a biztonság érdekében. A bőrérzékelőnek a bőrfelülettel érintkeznie kell, különben nem villant a készülék. Ha nem villant a készüléked, próbáld meg úgy helyezni a készüléket, hogy teljesen érintkezzen a kezelőablak a bőröddel, különösen figyelj oda például a kar vagy a sípcsont kezelésére.  

Kategóriák

Bezár